Postuar mė parė nga
gjethplepi
O shqipe edhe une jam shqiptar e per ma shpejgueshem jam MIRDITAS, po une nuk po le gojet e liga te shajne priftat shqiptare, kurse ti merr guximin e shan prifterinjte e Vatikanit e ne kete bashkesi se kesaj bashkesie i perkasin, jane edhe shume martire prifterinj mirditas qe kane kontribu per ceshtje kombetare. Po ku kemi mundesi na te gjykojme punen e prifterinjve pervecese ta vleresojme ate. Sepse keta prifta i perkushtohen Zotit dhe besimtareve e njerezve qe ndjekin ndergjegjen e tyre te paster. Gjithashtu keta prifta punojne per ma te miren e njerezve dhe jo me ba dam nder njerez. Po ku e njoftem na Ungjillin qe ta njohim Zotin ne Bibel? Na udhetojme nder kohera me testamentin e vjeter nderkohe qe bota e krishtere ka 2000 vjet qe ecen me testamentin e ri apo beslidhjen e re.
Une nuk di se si mundesh me mendue me taku prifterinj kur ketu me emer e mbiemer nuk le fjale pa thene per prifterinjte e kishes katolike. Sikur te eksistonte kushtetuta kanunore, per shpifje kunder kishes denosh simbas rregullave te percaktume.
Ps: don me dite rolin e kishes katolike shqiptare per ceshtje kombetare, per zhvillimin shoqeror etj qe mbas Lidhjes se Prizrenit, me kontakto ose lere nje shenim ne kete teme, dhe do te pergjigjem
Krijoni Kontakt